OVER MIJ

Mijn naam is Stijn Holla. Ik ben geboren in 1998 en woon in Ankeveen. Ik ben al een aantal jaren bezig als DJ, als licht- en geluidstechnicus en als mediavormgever (editor, animator, cameraman, enz).


Mijn avontuur begon toen ik op mijn twaalfde een keer mee mocht lopen met een professionele lichtman in Podium de Vorstin in Hilversum. Dit was voor mij destijds een droom die uitkwam. Aan het einde van de avond werd ik gevraagd om nog een keer te komen helpen. Dit was mijn begin als vrijwilliger bij de Vorstin. Ik hield mij voornamelijk bezig met licht. Op dit moment werk ik ook als freelancer bij de Vorstin.

Na de middelbare school heb ik de opleiding “podium- en studiotechniek” gedaan op de Herman Brood Academie in Utrecht. Na een jaar heb ik deze opleiding vervroegd afgerond met een diploma en ben ik daarna een andere opleiding gaan doen als mediavormgever (animatie en design) op het MBO College in Hilversum. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond met een diploma (niveau 4).

Gelijktijdig met het volgen van de opleiding mediavormgever (animatie en design) werd in Ankeveen een theater “Theater De Dillewijn” geopend waar ik in eerste instantie aangenomen ben als technicus. Na korte tijd ben ik vanwege mijn al opgedane ervaring doorgegroeid tot hoofd technicus. Binnen Theater De Dillewijn houd ik mij bezig met de belichting, geluid en het beeld. Ook heb ik contact met de artiesten in verband met hun technische wensen. Daarnaast plan ik de benodigde technici voor een productie in. Theater De Dillewijn draait volledig op vrijwilligers, maar het geeft mij de kans om veel kennis en ervaring op te doen.

Vanaf 2012 ben ik begonnen met draaien als DJ. De eerste keer was op de verjaardag van mijn vader. Dit was het begin van mijn DJ werk. Ondertussen heb ik al op verschillende feesten en bruiloften gedraaid. Daarnaast heb ik mijn eigen apparatuur, zodat klanten niet ergens anders licht en geluid hoeven te regelen. Ik kan een volledige avond goed inrichten.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben inzetbaar als DJ (met of zonder apparatuur), als licht- en geluidstechnicus en als mediavormgever (editor, animator, cameraman, enz).